neděle 24. října 2010

Jedovatě nesmyslná blábola

Jsem divná. Proč si neustále myslím, že mě všichni nenávidí...Že jsem zbytečný článek tohoto světa. Proč mám pocit, že má existence je tak příšerně nicotná a směšná.
Je to zvláštní, chtěla bych být každým milována , chtěla bych být oblíbenou a všude vítanou...Ale přitom pohrdám většinou lidí v mém okolí. Tak proč chci být oblíbena těmi, kterými opovrhuji...Nedává to smysl. ...A proto se raději budu ukrývat v tom mém světě, tam kde jsou všude bubliny, zrzky a nikdo nemá problém s homosexuály a marihuanou. Tam, kde od rána do večera hraje rokenrol a každej člověk je tak trochu zvrhlej... Můžu si dělat legraci z vážných věcí a říkat nechutné a odporné věci a nikdo, nikdo se na mě nebude dívat divně. ...

Komár.

E.

3 komentáře:

  1. kdyz se v tomhletom "vlastnim" svete zustane prilis dlouho, je pak dost tezke mu uniknout. ale chapu, ze je ti v nem dobre, ze chces zustat uzavrena mezi svymi, mezi tim, co znas. ja zustala taky. sice uz nemuzu ven (obcas mam vychazky, ale stejne to za nic nestoji), ale ja jsem spokojena. a myslim, ze ty jsi vlastne taky. i kdyz nekdy mas ten pocit, jestli by nebylo lepsi byt jako vsichni ostatni kolem tebe.. tohle jsi ty a popirat samu sebe nema cenu.

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi v něm dobře. Ten svět okolo mě se mi nelíbí, nerozumněj mi.. nechápou mě.. Děsí mě, že bych měla být jako ostatní, ale jak říkáš, někdy se ptám sama sebe, zda by to nebylo lepší.. Jenže pak bych zratila svou osobnost, svojí pravou tvář a kdo bych pak byla ? Výtvor dnešní doby a té hloupé, nic nechápající společnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. presne jsi to pochopila, jak to myslim.. to je dobrej pocit.
    je lepsi bejt tebou a bejt tam nekde na okraji, nez byt uprostred, v bezpeci a naprosty rovnovaze, ale ztratit vsechno, v co si verila.. opustit se. je to zbytecny... podle meho. Ja si napriklad stojim za to, abych nebyla presne ta, ktera se hodi do spolecnosti. Zvykla jsem si a ziju si podle svyho taktu. Je to celkem fajn.

    OdpovědětVymazat